1996

Începutul activitatii. Am plecat de la amenajarea spaţiului în care ne desfăşurăm şi acum activitatea, cu greutăţile inerente oricărui început.

1997

Anul în care am deschis dispensarul policlinic. S-a început cu câteva cabinete medicale, dar cu o dorinţă foarte mare de a progresa rapid.

2000

S-au alăturat nouă din ce în ce mai mulţi medici specialişti cu cărţi de vizite impresionante şi cu realizări deosebite. Dispensarul policlinic Lux-Ro începe să fie din ce în ce mai prezent în viaţa medicală botoşăneană. 

2005

Activitatea dispensarului devine deja bine ancorată în realităţile medicale judeţene şi recunoaşterile pentru calitatea serviciilor prestate nu întârzie să apară. 

2010

Implementarea sistemului de management al calităţii ISO 9001 a adus un plus de rigoare în activitatea dispensarului. Urmărirea realizării obiectivelor stabilite prin politica de calitate a devenit o prioritate pentru angajaţii nostri. 

2012

Avem pe agenda de lucru extinderea activitaţii prin lărgirea paletei de cabinete medicale puse la dispoziţie de către dispensar într-un spaţiu suplimentar achiziţionat recent. 

despre noi

Telefon de contact

0231 53 54 53
0729 93 11 16

Faceti programari prin email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.