Clinica Lux-Ro
25 de ani
Mulțumim tuturor celor care au ales să sărbătorească alături de noi evenimentul ce a marcat 25 de ani de activitate a Clinicii Lux-Ro.
Citeste mai mult
Centru de Diagnostic Lux-Ro
Inființat in anul 1997, Centrul de diagnostic Lux-Ro este dedicat țelului pe care-l are, acela de a pune sanatatea dumneavoastra pe primul plan
Citeste mai mult
Previous slide
Next slide
checklist

Cum să te pregăteşti pentru analize?​

Am voie să mănânc înainte de recoltare?

Dar să consum lichide?

Oare dacă fac sport influențează cu ceva?

Dar dacă iau suplimente?

Descoperă cum trebuie să te pregătești pentru recoltarea analizelor uzuale și află cum ți se pot modifica rezultatele în funcție de acțiunile premergătoare recoltării.

Ce este tomografia computerizata?

Computer tomografia (CT) este o metodă imagistică ce foloseşte radiaţii ionizante pentru a studia structurile din corp.

Fiind o metodă iradiantă şi minim invazivă nu se recomandă ca investigaţie inițială, de obicei se efectuează după epuizarea celorlalte investigaţii imagistice (ecografie, radiografie).

Clinica Lux-Ro​

          Înființat în anul 1996, cu capital privat, Centrul de Diagnostic Lux-Ro și-a început activitatea prin serviciile medicale oferite în cadrul laboratorului de analize medicale și a consultatiilor în cele aproximativ 15 specialități.

         Începând activitatea cu un număr relativ mic de cabinete și angajați, odată cu trecerea timpului…

Articole medicale

Sursa ta de informaţii medicale

Noutati medicale

Despre depresie și demență în boala Parkinson

Ce este depresia? Ce este demența? Cum se definește boala Parkinson? Depresia se definește printr-o tulburare afectivă resimțită pe o perioadă de cel puțin două săptămâni la rând, cu o dispoziție predominant neliniștită, de tristețe față viața cotidiană, profesională. Simultan afectează interesul față de activitățile care anterior erau considerate plăcute,

Citeste mai mult »
Noutati medicale

Despre testarea și îngrijirea auzului

Pierderea auzului este o condiție care afectează interacțiunile sociale și comunicarea cu cei din jur. În România, peste 2 milioane de persoane suferă de probleme de auz. Aproximativ 50% dintre cei cu deficiențe auditive au sub 65 de ani, inclusiv copii. Aparatele auditive și intervențiile pot ameliora semnificativ viața celor

Citeste mai mult »
Cercetare medicala

Puncția sub ghidaj ecografic – Workshop 30 Mai, Iasi

Centrul de Diagnostic Lux-Ro dorește să exprime mulțumiri și aprecierea față de organizatorii workshop-ului “Puncția sub ghidaj ecografic” desfășurat în data de 30 Mai la Iași, organizat de Societatea de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România și compania samsungmedical.ro. Suntem onorați să fim parteneri în acest eveniment și suntem recunoscători

Citeste mai mult »
Nu mai sunt articole ce pot fi aratate

Sfatul medicului

Sfaturi spuse de către medici

Când este recomandată o consultație la medicul ortoped/chirurg pediatru?
În cazul nou-născuților, 75% dintre copii prezintă șold imatur, iar pentru aceasta, în unele tări, screening-ul ecografic este obligatoriu efectuat în maternitate. Vârsta optimă pentru efectuarea ecografiei de șold pentru diagnosticul și tratamentul ortopedic al luxatiei congenitale de șold la sugari este de 4-6 săptămâni. Examinarea precoce reduce riscul intervențiilor chirurgicale și crează posibilitatea tratamentului ortopedic, iar un tratament adecvat în copilarie poate preveni complicațiile la vârsta adultă.

Dr.Straticiuc Sergiu Ortopedie si Traumatologie Pediatrica

Când este recomandată o consultație urologică?
- la apariția primelor semne și simptome ale unei afecțiuni urinare: micțiuni frecvente, dureroase, dureri lombare sau pelvine, aspect modificat ale urinei, hematurie (urină roșiatică).
- în momentul disfuncției sexuale tranzitorii sau cronice.
- pentru depistarea tumorilor de prostată și diferențierea celor benigne de cele maligne prin metode ultrasonografice și de laborator (markeri tumorali).

Dr.Bodnar Dorin Neculai Urologie

Când este necesară o consultație obstetricală?
Ideal în preconcepție, pentru a beneficia de analize preconceptuale, de pregătirea sarcinii, depistarea unor eventuale afecțiuni generale ce pot fi tratate.
Când este necesar un consult ginecologic?
Anual (consult de rutina cu scop preventiv) și ori de câte ori se constată scurgeri patologice, sângerări genitale intermenstruale,dureri pelviene,dureri mamare(mastodinii).

Dr. Rosin Oana Obstetrică-Ginecologie

Parteneri

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.