Clinica Lux-Ro

Centru de Diagnostic Lux-Ro

De 26 de ani împreuna!

                De 26 de ani împreună!
Înființat în anul 1996, Centrul de diagnostic Lux-Ro este dedicat ca de fiecare dată țelului pe care-l are, acela de a pune sănătatea dumneavoastră pe primul plan.


Centrul de Diagnostic LUX-RO – scurt istoric
Înființat în anul 1996, cu capital privat, Centrul de Diagnostic Lux-Ro și-a început activitatea prin serviciile medicale oferite în cadrul laboratorului de analize medicale și a consultatiilor în cele aproximativ 15 specialități.

 

             Începând activitatea cu un număr relativ mic de cabinete și angajați, odată cu trecerea timpului a cunoscut o reală dezvoltare prin colaborarea cu un număr mai mare de medici și laboratoare de analize medicale din țară, prin mărirea echipei medicale sau extinderea serviciilor și nu în ultimul rând, prin prin achiziția de aparatură medicală de ultimă generație, între acestea numărându-se analizoare de hematologie, imunologie și biochimie, aparate de ecografie și aparatul de tomografie computerizată Siemens, aparatura specializată a cabinetului de îngrijire a piciorului, ș.a.

 

 

Viziunea și misiunea

Misiunea clinicii LUX-RO este de a pune la dispoziția tuturor pacienților servicii medicale la cele mai înalte standarde, care să acopere orice necesitate: servicii oferite de laboratorul de analize medicale (prin strânsa colaborare cu diferite clinici și laboratoare din țară), cât și în spectrul clinic – consultații de specialitate (prin colaborare cu medici din centre medicale și universitare), dar și investigații de specialitate – de înaltă performanță – în cadrul departamentului de Radiologie și Imagistică Medicală (Computer Tomograf, ecografii Doppler).

Astfel, în cadrul Centrului de Diagnostic Lux-Ro puteți beneficia de consultații în specialități medicale cum ar fi: cardiologie, ginecologie, chirurgie, medicină internă, medicina muncii, gastroenterologie, psihologie, psihiatrie, pneumologie, neurologie, neurochirurgie, alergologie, O.R.L., pediatrie, ortopedie și chirurgie pediatrică, ortopedie-traumatologie, urologie, fizioterapie, dermato-venerice, endocrinologie, precum si analize de laborator, ecografie și investigații de tomografie computerizata (inclusiv cu decontare CAS) în cadrul Departamentului de Imagistică Medicală și servicii de tratare și îngrijire a piciorului.

Prețuiți sănătatea dumneavoastră! Nu evitați un consult periodic la medic.

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.