Clinica Lux-Ro

Noutati medicale

Cele mai cautate articole

Noutati medicale
Computer Tomograf
Cercetare medicala

Clinica LUX-RO, cu o tradiție de 26 de ani în oferirea de servicii medicale de înaltă calitate, este mândră să anunțe participarea la Workshop-ul “Biopsia percutană cu ghidaj ecografic”, Iași, 30 Mai 2023, eveniment organizat de Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală – SNRIR.

Acesta reprezintă o ocazie valoroasă de a împărtăși și a acumula cunoștințe în cadrul comunității medicale și științifice, dar și pentru specialitățile conexe interesate de tehnici minim invazive avansate.

La acest eveniment, în calitate de lector va fi prezent și domnul Dr. Gavriliuc Emanuel, liderul echipei noastre medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală.

În cei 26 de ani de activitate, Centrul de Diagnostic LUX-RO și-a dedicat resursele pentru a pune pe primul plan sănătatea pacienților și a asigura serviciile medicale de înaltă calitate. Recunoaștem importanța continuă a inovației și suntem implicați activ în cercetarea medicală prin colaborea noastră cu echipe IT în proiecte ce au ca scop dezvoltarea Inteligenței Artificiale în medicină.

Aceasta reflectă angajamentul nostru față de adaptarea la tehnologiile viitorului și oferirea unor metode de tratament de ultimă oră.

Clinica LUX-RO este dedicată formării viitoarei generații de medici prin investiții în pregătirea tinerilor medici pentru tehnici avansate în medicină. Evenimentul de la 30 mai va fi o oportunitate excelentă pentru aceștia să învețe de la cei mai buni în domeniu și să se familiarizeze cu cele mai recente abordări în radiologia intervențională.

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.