Clinica Lux-Ro

Noutati medicale

Cele mai cautate articole

Noutati medicale
Computer Tomograf
Cercetare medicala

Centrul de Diagnostic Lux-Ro dorește să exprime mulțumiri și aprecierea față de organizatorii workshop-ului “Puncția sub ghidaj ecografic” desfășurat în data de 30 Mai la Iași, organizat de Societatea de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România și compania samsungmedical.ro.

Suntem onorați să fim parteneri în acest eveniment și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a participa la acest workshop.

Dorim să transmitem felicitări și recunoștință Lectorilor noștri, Conf. Dr. Corina Lupașcu-Ursulescu, Șef lucrări Dr. Vasile Fotea și Dr Gavriliuc Emanuel, pentru implicarea și eforturile lor remarcabile în a oferi participanților o experiență captivantă în domeniul Radiologiei.

Sesiunile teoretice și practice prezentate de către aceștia au fost extrem de valoroase și au adus un aport semnificativ în cunoștințele și abilitățile participanților.

Suntem încântați să fim parte dintr-un astfel de eveniment educațional și să contribuim la dezvoltarea continuă a profesioniștilor din domeniul medical.

Privim cu entuziasm spre viitoarele sesiuni și colaborări care vor consolida și mai mult cunoștințele și competențele noastre în acest domeniu.

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.