Clinica Lux-Ro

Noutati medicale

Cele mai cautate articole

Noutati medicale
Computer Tomograf
Cercetare medicala

În perioada 9-10 iunie, echipa Lux-Ro a participat la evenimentul organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, inițiativa pentru “Accelerarea transformării digitale a serviciilor de sănătate în Regiunea Nord-Est”.

Ne bucurăm de revederea cu domnul Dr. Crețeanu Mihai, medic radiolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” și îi mulțumim pentru cuvintele încurajatoare și amintirea colaborării noastre în cadrul proiectului de cercetare și inovare medicală finanțat prin Digi-B-Cube – HORIZON 2020.

Centul de Diagnostic LUX-RO, reprezentat de medicii radiologi Dr Gavriliuc Emanuel, Dr. Gavriliuc Ana-Maria și Dr. Mihai Jr. Crețeanu – Radiologie Intervențională a colaborat cu SENTIC-LAB și DUK-TECH, două companii din Iași implicate în cercetare și dezvoltare de soluții software și inteligența artificială.

Rezultatul colaborării a fost dezvoltarea AI-PAD, o platforma de antrenare a modelelor neuronale care folosește Inteligența Artificială (AI) în tratarea bolii arteriale periferice (Peripheral Artery Disease).

Astfel, din cele peste 200 de proiecte de cercetare și dezvoltare depuse inițial, AI-PAD a fost singurul din România care a făcut parte din numărul de 19 proiecte selecționate pentru înscrierea în următoarea etapă.

Pentru a obține o mai buna comunicare și performanțe maxime în domeniul medical, Centrul de Diagnostic Lux-Ro urmărește integrarea și implementarea soluțiilor din domeniul IT, a dezvoltatorilor de software medical și nu în ultimul rând implicarea în proiecte de cercetare și inovație în medicină.

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.