Clinica Lux-Ro

Noutati medicale

Cele mai cautate articole

Noutati medicale
Computer Tomograf
Cercetare medicala

Stimați pacienți,

Vă informăm că la Centrul de Diagnostic LUX-RO din Botoșani, puteți beneficia de investigații de înaltă performanță în cadrul laboratorului de tomografie computerizată (CT), atât contracost, cât și prin decontare CAS în baza unui bilet de trimitere emis de medicul de specialitate din ambulatoriu.

Astfel, cu biletul de trimitere eliberat de medicului de specialitate din ambulatoriu, puteți efectua gratuit, într-un timp foarte scurt investigația de CT.

Vă reamintim că biletele de trimitere emise în regim de monitorizare au prioritate și nu sunt supuse unei liste de așteptare. Mai mult, pentru cele emise in regim ambulatoriu, lista de așteptare a fost cu mult redusă datorită suplimentărilor de fond și vom puteam efectua un număr de investigații considerabil mai mare decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Examinările se pot efectua și contracost în baza unei recomandări simple în urma unui consult la medicului specialist.

Susținem sănătatea și principiul ca fiecare pacient trebuie să aibă posibilitatea efectuării unei investigații de înaltă calitate. Centrul de Diagnostic LUX-RO deține un aparat de ultimă generație, cu o procesare computerizată avansată pentru a recrea imagini detaliate ale organelor interne.

Rezultatele investigațiilor dumneavoastră vor fi interpretate în cel mai scurt timp (în medie 3-4 zile) de către echipa de medici radiologi specializați în centre universitare naționale și internaționale (Imagistică Medicală, Vasculară, Radiologie Intervențională, Terapia Durerii).

Pentru informații sau programări vă așteptăm la recepția LUX-RO din Strada Poștei. nr. 9, Botoșani, vă puteți adresa la numărul de telefon al Departamentul de Imagistică Medicală: 0725511342 sau puteți solicita programarea online prin formularul disponibil pe www.lux-ro.ro.

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.