Clinica Lux-Ro

Noutati medicale

Cele mai cautate articole

Noutati medicale
Computer Tomograf
Cercetare medicala

În cadrul clinicii noastre, considerăm că la baza relației pacient-medic trebuie să se afle încrederea, respectul și profesionalismul și încurajăm consolidarea acestei relații prin comunicare deschisă!

Problemele de sănătate ale femeilor pot fi subiecte sensibile și este esențial ca femeia să fie complet sinceră și deschisă în discuția cu medicul ginecolog. Astfel, se obține rezolvare la problemele de sănătate și îmbunătățirea calității vieții.

Unele simptome, precum durerea la menstruație sau la contactul sexual, menstruația prelungită sau abundentă și modificările care survin odată cu intrarea la menopauză pot afecta calitatea vieții.

De asemenea, deși sunt fiziologice, schimbările care survin în sarcină, la naștere și în lehuzie, dar și riscul unor complicații în aceste perioade, pot afecta calitatea vieții femeilor, a nou-născutilor și a familiilor acestora.

Ca urmare, medicul ginecolog se concentrează să ofere asistență medicală de calitate și o experiență satisfăcătoare pacientei în fiecare etapă a vieții, răspunzând clar la întrebările sau temerile pe care aceasta le are.

🌸În teza sa de doctorat, doamna dr. Nicolaiciuc Delia a dedicat un capitol întreg acestui subiect, studiind calitatea vieții femeilor din nord-estul României în relație cu parametrii ce descriu sarcina, nașterea și lehuzia.

🌸În cadrul Cabinetului de Obstetrică-Ginecologie al Clinicii LUX-RO, Dr. Nicolaiciuc Delia, medic specialist cu activitate profesională în Iași, oferă:

● Consultații Obstetrică și Ginecologie;

● Ecografie pelvină endovaginală, transabdominală și Doppler;

● Monitorizarea sarcinii prin ecografie 2D și Doppler;

● Prelevare de analize;

● Consult infertilitate;

● Consult senologic;

● Screening boli cu transmitere sexuală;

● Screening cancer de col uterin (frotiu citodiagnostic clasic și în mediul lichid, genotipare HPV);

● Montare / extragere sterilet.

Pentru programări, va rugăm să vă adresați Centrului de Diagnostic Lux-Ro din Strada Poștei, nr.9 din Botoșani sau la numerele de telefon 0231535453 și 0729931116.

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.