Clinica Lux-Ro

Analize medicale

Specialităţi medicale
Balneo-fioziokinetoterapie
Ecografie si ecografie doppler
Ortopedie si chirurgie pediatrica

Laborator clinic

        Laboratorul Centrului de Diagnostic LUX-RO este dotat cu analizoare de ultima generație, ce permit execuția analizelor de complexitate înaltă, pentru a veni in ajutorul clinicienilor, a ușura diagnosticarea și alegerea tratamentului optim pentru pacienți.

      Simpla recoltarea la timp  a câtorva mililitri de sânge și analizarea lor cu instrumente performante de echipa de specialiști sunt esențiale în diagnosticarea din timp a unei boli. Analizele medicale sunt lucrează cu grijă și profesionalism de personalul medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. 

       Laboratorul de analize medicale efectuează analize de: hematologie, biochimie, coagulare, imunologie, hormoni, markeri virali și tumorali, teste pentru alergii, examene de urină, examene materii fecale, examen excreții vaginale, uretrale, spermogramă.

      Dotarea laboratoarelor corespunde celor mai exigente standarde de performanță.

      Pentru analizele care nu se pot efectua în cadrul laboratorului nostru (teste genetice, analize rare), suntem în contract de colaborare cu alte laboratoare partenere, astfel încat să putem onora orice solicitare din partea pacienților.

Echipa medicala laborator analize

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.