Clinica Lux-Ro

Balneofiziokinetoterapie

Specialităţi medicale
Balneo-fioziokinetoterapie
Chirurgie vasculara

Afla mai multe

Vezi medicii

Vezi investigatii

Ecografie si ecografie doppler
Ortopedie si chirurgie pediatrica

Balneofiziokinetoterapie

Ce este balneofiziokietoterapia?

Balneofiziokinetoterapia este o specialitate medicală care se ocupă de utilizarea apelor minerale, a factorilor naturali (precum căldura, frigul, lumină solară) și exercițiile terapeutice în scopul ameliorării sau recuperării funcțiilor fizice ale pacienților. Acest domeniu se concentrează pe terapia și recuperarea pacienților care suferă de diverse afecțiuni medicale din sfera ortopediei si traumatologiei.

 

In cadrul consultatiei medicul evalueaza printr-o anamneza minutioasa starea clinica a pacientului, analizeaza istoricul medical, interpreteaza rezultatele obtinute , pentru a determina diagnosticul si a elabora planul de tratament personalizat.

Pe tot parcursul tratamentului medicul urmareste progresul, pentru a se asigura de evolutia eficienta. In functie de rezultate, specialistul poate ajusta planul de tratament sau adapta exercitiile nevoilor fiecarui pacient.

Cand mergem la specialistul balneofiziokinetoterapeut?

Durerile de spate, durerile articulare, artrita, osteoporoza sunt cateva din situatiile in care este necesar sa ne prezentam la o consultatie de specialitate. Pacientii cu afectiuni neurologice, AVC, scleroza sau leziuni ale maduvei spinarii ajung la aceasta specialitate pentru imbunatatirea mobilitatii si functiei musculare.

Medici balneofiziokinetoterapie

Solicita o programare

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.


    Succes!!

    Formularul de programare a fost completat cu succes!!

    Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier pentru a stabili toate detaliile necesare.